thisisengineering-raeng-32PpagSzeGs-unsplash

Beheren

De installatie is klaar en gaat energie leveren! Dit is waar het echte ontzorgen begint. Alles wat met de installatie te maken heeft wordt door ons verzorgd.

Het onderhoud:

U hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. De kosten voor onderhoud zijn voor ons. Wij verzorgen het periodiek onderhoud en ook bij storingen zullen wij er zorg voor dragen dat deze zo spoedig mogelijk opgelost worden.

Energierekening:

De energierekening van de installatie komt bij ons in de bus. Ongeacht welke energiebron of bronnen nodig zijn om uw installatie te laten functioneren, wij verzorgen de energielevering en alles wat daarvoor nodig is.

Periodiek contact:

We vinden het belangrijk dat de installatie voldoet aan uw verwachtingen.

Daarom wachten we niet tot er een storing is om contact te hebben maar zullen we regelmatig met u contact opnemen om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Op deze manier kunnen we ook kleine ergernissen snellen oplossen en houden we een tevreden klant!

Voor u rest slecht de periodieke afrekening van de aan u geleverd energie!

De lease van de installatie zal worden afgerekend naar het gebruik. Dat wil zeggen: We monitoren het werkelijk gebruik van energie en rekenen met u af op basis van de afgesproken prijs per KJ.