mediamodifier-yx17UuZw1Ck-unsplash

QuickScan

Voordat we echt weten wat we voor u kunnen betekenen is het essentieel dat we een helder beeld hebben van een aantal zaken. Daarvoor doen we een QuickScan!

De huidige situatie:

Het is belangrijk de bestaande installatie in kaart te brengen. Wat is de staat, wat zijn de problemen en draait deze optimaal? Dat zijn kernwaardes die helder moeten zijn.

De huidige kosten:

Wat zijn de huidige verbruikskosten. Zowel de energierekening als kosten voor onderhoud zijn waardevol om een zuiver beeld te krijgen van de huidige situatie. Heeft u deze gegevens niet direct beschikbaar dan kunnen we altijd op basis van onze ervaring en deskundigheid een vrij reèˆle inschatting te maken om hiermee te kunnen werken.

Uw wensen:

Voldoet de huidige installatie of zijn er wensen? Wilt u vervangen of vernieuwen en verbeteren? Afhankelijk van uw wensen gaan wij de puzzelstukjes vertalen naar de beste oplossing.

De schets:

De gegevens die we verzamelen door de QuickScan zijn de basis voor een 1e grove schets. Een schets welke aansluit bij uw wensen en bij onze missie als het gaat om verduurzamen.

Deze schets gaan we met u doornemen en aanpassen waar nodig om een goede indicatie te geven van wat u kunt verwachten van de installatie en aan leasekosten.

Als de schets op basis van de QuickScan aansluit bij uw wensen kunnen we naar de volgende stap. Het uitwerken van het definitieve ontwerp.